Linköpings Gosskörs Sponsorer

Linköpings Gosskör är beroende av organisationer som bidrar ekonomiskt. Följande organsationer bidrar till att Linköpings Gosskör finns!

Huvudsponsorer

Företagssponsorer

Stödjer Linköpings Gosskör

Hur kan du hjälpa till?

Du som har ett företag, känner någon som har ett företag, jobbar på ett företag, känner någon som jobbar på ett företag - hjälp oss hitta sponsorer.

Vi har ett program som vi kallar "Stödjer Linköpings Gosskör". Det passar för alla typer av företag - för enbart 5000 kr blir företaget medlem i programmet. Det innebär att man förutom tillfredsställelsen att stödja en god sak så får rätt att tala om i sin marknadsföring att man stödjer Linköpings Gosskör, vi ger företaget en dekal som de kan sätta på sin entrédörr, vi presenterar företaget på vår hemsida med en länk till deras hemsida och, inte minst, så ber vi våra medlemmar att stödja våra sponsorer.

För företag som vill ha en mer aktiv relation med kören så finns alternativ för dem också.

Om du är intresserad av att veta mer, ta gärna kontakt med styrelsen@linkopingsgosskor.se för mer information!